شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

به نظر من زنی که وارد اجتماع شد اگر هم حجاب کامل داشته باشد و به این مسئله پایبند باشد ولی با نگاههای شیطانی مردان عقیده اش سست می شود پس چه باید کرد.

پاسخ :
باید توجه داشت که زندگى انسان میدان مبارزه دائمى و پیوسته بین زشتى‏ها و زیبایى‏ها و خوبى‏ها و بدى‏ها و تمایلات معقول و عقل پسند و خداپسند و تمایلات شیطانى و نامعقول است و کمالات انسانى و فضیلت‏هاى او در این کشمکش و مبارزه ظهور مى‏یابد وصف صالحان و ناشایستگان در این میدان از یکدیگر جدا مى‏شوند و کمال انسان مؤمن نیز در همین است که در عین زندگى در اجتماع و برخورد با افراد گوناگون در مواجهه با تمایلات مختلف درونى‏اش و خواسته‏هاى سرکش نفسانى ایستادگى کند و برخواسته‏هاى ناروایش چیره گردد.
باید با تقویت ایمان و باور و پیوند عمیق‏تر با مبدأ هستى و ارتباط دایمى با اولیاى پاک الهى و ائمه هدى (ع) و تضرع به درگاه الهى و خواندن دعایى نظیر: ربنا لاتزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا وهب لنا من لدنک رحمة انک انت الوهاب در قنوت‏هاى نماز، در این میدان مبارزه مستمر چیزه گرد ید و با استمداد از خداوند و اولیایش بر لشگر شیطان پیروز گردید