شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

اسلام پوشش را در میان نامحرمان تا چه حدی بیان کرده اند و آیا زن نمی تواند صحبت کند در میان جمع خانوادگی که نامحرم باشند زیرا صحبت از صحبت کردن حضرت زهرا به میان می آورند که انگشت به دهان می کردند تا صدای صحبت هایشان به گوش کسی نرسد.

پاسخ :
آنچه بر خانم ها در مقابل نامحرمان واجب است اینست که تمام بدن و سر و موهای خود را بپوشاند و فقط گردی صورت به اندازه ای که در وضو شسته می شود و دست ها تا مچ اگر خالی از زینت باشد و قصد نشان دادن به نامحرم در کار نباشد را لازم نیست بپوشاند و در صحبت کردن هم اگر سخنان معمولی و تعارفات و در رابطه با کار و درس و امثال اینها باشد اشکال ندارد اما صحبت کردن به طوری که موجب تهییج نامحرم شود و یا سخنان خارج از نزاکت و خنده وشوخی و آنچه باعث تحریک شهوت می شود قطعا حرام است و لازم نیست هنگام صحبت دست در دهان بگذارند فقط نباید با ناز و کرشمه و مهیج صحبت کند.