سه‌شنبه، 7 خرداد 1392

پرسش :

تفسیرالاثری چیست؟ لطفاً دو نوع تفسیرالاثری معرفی کنید؟

پاسخ :
مقصود از تفسیر اثری (روایی) تفسیری است که نویسنده آن در تفسیر قرآن، از روایات رسول خدا (ص) و امامان معصوم (ع) که به ما رسیده است، استفاده می کند.
برخی از تفاسیری که به صورت روایی نگاشته شده است عبارت است از:
1. البرهان فى تفسیر القرآن[1]
2. تفسیر نور الثقلین[2]
شایان ذکر است، برای اطلاع از روش های مختلف تفسیری (روایی، ادبی، فقهی، عرفانی...) که مفسران از آن بهره برده اند، می توانید از نرم افزار جامع التفاسیر تولید مرکز تحقیقات اسلامی (نور) استفاده نمایید.
پی نوشت:
[1] بحرانى، سید هاشم، البرهان فى تفسیر القرآن، بنیاد بعثت، تهران، 1416 ق.
[2] عروسى حویزى، عبد على بن جمعه، تفسیر نور الثقلین، انتشارات اسماعیلیان، قم، 1415 ق.
منبع:islamquest.net