دوشنبه، 20 خرداد 1392

پرسش :

"عالِیَهُمْ ثِیابُ سُندُسٍ خُضْر" در قرآن به چه معنا است؟

پاسخ :
شرح پرسش:
در آیه 21 سوره دهر آمده: "عالِیَهُمْ ثِیابُ سُندُسٍ خُضْر" این جا "عالِیَهُمْ" به چه معنا است؟

پاسخ :
"عالِیَهُمْ" از دو عبارت "عالی" و "م" تشکیل می شود که عبارت اوّل به عبارت دوم اضافه شده است. "عالی" از ریشه "علو" به معنای برتری و معنای آن در این آیه، روپوش است. امام صادق (ع) در معناى این آیه می فرماید: "تعلوهم الثیاب فیلبسونها". بهشتیان، این لباس مخصوص را بالاى دیگر لباس هایشان می پوشند.[1]
پی نوشت:
[1] طبرسی، فضل بن حسن، مجمع البیان فی تفسیر القرآن، ج 10، ص 623، انتشارات ناصر خسرو، تهران، 1372هـ ش.
منبع:islamquest.net