سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد پونه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ نصف قاشق چای‌خوری سیر
▪ یک قاشق چای‌خوری سرکه
▪ نصف قاشق چای‌خوری پونه
▪ نصف قاشق‌ چای‌خوری شوید
▪ مقداری نمک و فلفل
▪ سه عدد سیب‌زمینی بزرگ
▪ سه چهارم یک خیار
▪ نصف پیاز
▪ یک عدد فلفل دلمه خرد شده
▪ نصف فنجان زیتون سیاه
▪ یک فنجان سرخالی پنیر فتا

طرز تهیه:
در کاسه‌ای روغن زیتون، آبلیمو، سیر، سرکه، پونه و شوید خرد شده را با هم بخوبی مخلوط کنید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید و برای سه ساعت بگذارید تا با هم مانده و طعم لازم را پیدا کند. سیب‌زمینی‌ها را پخته و خرد کنید و به همراه خیار، پیاز، فلفل و زیتون خرد شده درون کاسه‌ای بریزید. مواد را با سس تهیه شده مخلوط کرده و با نان سرو کنید.