سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه سالاد ماکارونی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۳۵۰ گرم ماکارونی صدفی درشت
یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
یک عدد هویج متوسط
یک عدد فلفل سبز دلمه ای
۱۲۵ گرم کالباس
۲۷۰ گرم کنسرو ذرت
دو قاشق سوپخوری خامه
یک دوم پیمانه سس سالاد فرانسوی.

طرز تهیه:
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی اجاق گاز به جوش آورید. ماکارونی را در آب بریزید و بجوشانید تا مغزپخت شود. آن را در صافی خالی و آبکشی کنید. پس از آنکه آب اضافی ماکارونی گرفته شد آن را در ظرف گود بزرگی بریزید، روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های باریک خرد کنید.
هویج و فلفل را به همراه کالباس که به صورت نوارهای باریک خرده کرده اید به ماکارونی اضافه کنید.خامه و سس فرانسوی را مخلوط کنید و بر روی سالاد ریخته خوب مخلوط کنید و سرو نمایید. ممکن است کالباس را در این سالاد با گوشت مرغ پخته سرد و یا ماهی تن جایگزین کنید.