سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه سالاد مرغ با گوجه فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای چهار نفر:
▪ سیب زمینی: دو عدد متوسط
▪ نخود فرنگی: در صورت دلخواه دویست گرم
▪ پیاز: دو عدد متوسط
▪ فلفل دلمه: به میزان دلخواه
▪ روغن زیتون: نه قاشق چایخوری
▪ نمک: نصف قاشق چایخوری
▪ شکر: کمی
▪ گوجه فرنگی: چهار عدد
▪ سینه مرغ پخته: دو عدد
▪ سرکه: شش قاشق چایخوری
▪ آب لیمو: به مقدار دلخواه
▪ قارچ: به مقدار دلخواه
▪ جعفری خرد شده و نعناع خشک: کمی

طرز تهیه:
ابتدا باید سیب زمینی و نخود فرنگی را در دو قابلمه جداگانه محتوی آب و نمک بپزید و سپس اجازه بدهید سرد شود. از طرفی قارچ را به مدت خیلی کم بپزید، سپس سینه مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به همراه گوجه فرنگی خرد شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی و فلفل دلمه خرد شده، قارچ و پیاز خرد شده، هم بزنید و روی آن سس بریزید، این سس از ترکیب سرکه، فلفل سیاه، شکر، روغن زیتون و آبلیمو تهیه می‌شود.
در پایان جعفری خرد شده را به همراه نعناع خشک، روی سالاد بریزید و میل کنید.