سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
ماکارونی 300 گرم
سس مایونز 4 تا 5 قاشق سوپخوری
زیتون سبز خرد شده 2/1 لیوان
هویج رنده شده 1 عدد
تخم مرغ آبپز خرد شده 2 عدد
تن ماهی 1 عدد
کنسرو ذرت 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید سپس آبکش کرده روی آن آب سرد بریزید تا به هم نچسبند.
سس مایونز و آبلیمو را به ماکارونی اضافه کرده هم بزنید.زیتون خرد شده را به مواد اضافه کنید.هویج رنده شده و تخم مرغ آبپز خرد شده را به مواد اضافه کنید.تن ماهی را کم خرد کرده به مواد اضافه کنید.در آخر ذرت را به مواد اضافه کرده سالاد را هم بزنید.
نکته: مواد را بسته به ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید.