سه‌شنبه، 4 تير 1392

پرسش :

اسم «آتی» در مورد پروردگار به چه معناست؟

پاسخ :
خداوند متعال در قرآن کریم بارها خود را «آتى» معرفى نموده است:
«وَإِذْ آَتَیْنَا مُوسَى الْکِتَابَ وَالْفُرْقَانَ».
آتى به معناى آورنده است. خداوند گاه کتاب م ى‏دهد و گاه حکمت. گاه خاطره‏ ى خوشى به ذهن مى‏ آورد و گاه خاطره ‏ى بد. گاه دشمنى را براى انسان مى‏ آورد و گاه دوست را. چون اوست که همه چیز و همه کس را مى ‏آورد، اولیاى خدا به دشمنان خود هم محبت مى‏ کنند؛ چرا که آنان را هدیه ‏اى از طرف خداوند مى ‏دانند.
منبع: پایگاه حضرت آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).