چهارشنبه، 5 تير 1392

پرسش :

موادلازم و طرز تهیه دسر حلوای آرد گندم را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ آرد یک لیوان
▪ شکر سه چهارم لیوان
▪ آب و گلاب هر کدام نصف لیوان
▪ زعفران به مقدار کافی
▪ روغن ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
آرد گندم را در یک لیوان ریخته و با دست فشار می دهیم و تا جایی که امکان دارد در لیوان آرد می ریزیم، روغن را در ظرف ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم وقتی داغ شد آرد را به آن اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شود، آب، گلاب و شکر را در ظرفی ریخته و روی گاز حرارت می دهیم تا شکر حل شود پس از این مرحله زعفران را به مخلوط آب، گلاب و شکر اضافه و بعد از یکی دو جوش زدن گاز را خاموش می کنیم، این مخلوط را به آرد سرخ شده می افزاییم و آن قدر به هم می زنیم تا مخلوط یکنواختی به دست آید حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با مغز بادام و پسته تزئین می کنیم.
ـ هنگام سرخ شدن آرد باید مرتب آن را هم زد تا نسوزد.
ـ در صورت تمایل می توانید به مخلوط آب، گلاب، شکر و زعفران، یک سوم قاشق چای خوری هل آسیاب کرده اضافه کنید.