چهارشنبه، 5 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر کیوی و سیب با عسل را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای ۲ نفر:
- ۴ عدد کیوی
- ۲ عدد سیب (پوست‌کنده و ریز خرد کنید)
- یک قاشق چای‌خوری آب لیموترش
- نصف پیمانه آب
- ۲ پیمانه شکر
- ۲ پیمانه عسل
- رنگ سبز خوراکی (درصورت تمایل)

طرز تهیه:
۱) کیوی‌ها را پوست کنده و خرد کنید. کاسه‌ای بلوری آماده کرده و شکر، عسل و آب را در آن ریخته و روی حداکثر قدرت به مدت ۵دقیقه حرارت دهید تا شکر و عسل آب شود. در این مدت در ظرف را بگذارید.
۲) کیوی و سیب خردشده را همراه آب لیموترش به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بدون در با همان حداکثر قدرت حرارت دهید.
در طول این مدت، هرچندوقت یک‌بار در مایکروفر را باز کرده و مواد را هم بزنید تا پخته شده و حالت مارمالاد به خود بگیرد.
▪ نکته: درصورت لزوم ۳ تا ۴ دقیقه دیگر نیز مدت پخت را افزایش دهید.
۳ ) در پایان اگر احساس کردید که لازم است دسر حالت یکنواخت‌تری پیدا کند، آن را در دستگاه غذاساز ریخته یا با گوشتکوب برقی، صاف و یکنواخت کنید.
فقط تا فاصله آمدن مهمانان آن را به فریزر منتقل کنید تا سردشده و هنگام آمدن مهمان‌‌ها با دسری داغ از آنها پذیرایی نکنید.
▪ نکته: این دسر به خاطر وجود کیوی سبزرنگ است. اگر می‌خواهید این سبزی پررنگ‌تر شود، می‌توانید در مراحل پایانی پخت، کمی رنگ خوراکی سبز نیز به آن بیفزایید.