پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر ترایفل را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازمک
نان اسفنجی ( نان رولت ) 1 عدد
آناناس کمپوت شده 1 قوطی
بستنی وانیلی یاتوت فرنگی به میزان لازم
خامه شیرین شده 250 گ
پرکک بادان تست شده 3/1 پ
ژله قرمز رنگ ( توت فرنگی) 2/1 بسته
ژله زرد رنگ ( آناناس ) 2/1 بسته
ژله سبز رنگ ( لیمو ) 2/1 بسته
میوه های گلاسه شده ( گیلاس سیاه گیلاس قرمز و پرتقال و خلال پسته ) به میزان لازم

طرز تهیه:
خامه را بزنید تا فرم بگیرد نان رولت ( اسفنجی ) را به شکل چهار گوش های منظم برش نمائید ظرف بلور گود پایه داری را انتخاب نموده ابتدا کف آنرا با یک ردیف از نان های برش شده بپوشانید سپس کمی محلول کمپوت آناناس روی آن بریزید تا نان ها کمی مرطوب شوند سپس روی آنرا با کمی خامه فرم گرفته و آناناس خرد شده بپوشانید و با کمی پرک بادام تست شده بپوشانید سپس چند اسکوپ از بستنی مورد نظر را روی آن قرار دهید و ژله های رنگی برش شده را روی آن بریزید مجدداً این عمل را تکرار نمائید بصورت نامنظم و در هم مواد فوق را در ظرف قرار دهید و برش های نان و پرک بادام تست شده را لابه لای مواد بگذارید سپس سطح روی آنرا با خامه فرم گرفته و سه حلقه آناناس کمپوت شده و میوه های گلاسه ( شکری ) شده گیلاس سیاه ، گیلاس قرمز و پرتقال و خلال پسته تزئین و سپس سرو نمائید در صورت دلخواه می توان کرم وانیلی را جایگزین بستنی نمود .