پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر خمیر پفی مخصوص سنت آندره را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم :
کره 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آرد الک شده 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
آب و کره را در ظرفی ریخته , روی حرارت ملایم قراردهید ، به محض اینکه کره در آب حل شد ، آرد و نمک را یک مرتبه اضافه کنید ، از روی حرارت برداشته ، سریع هم بزنید ، تا به صورت مایه یکپارچه در آید . مجدداً روی حرارت گذاشته هم میزنیم ، تا آب آن کاملاً تبخیر شود ، بعد ظرف را از روی حرارت برداشته ، بگذارید خنک شود ، تخم مرغ ها را یکی یکی در مایه شکسته هم بزنید تا خمیر کاملاً نرم و یکپارچه شود . سپس خمیر را مطابق تصویر درقیفی که سرماسوره شکوفه قرارداده ریخته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید ، و روی پنجرة وسط فری که با حرارت چهار صد و پنجاه درجه فارنهایت گرم شده به مدت پانزده دقیقه قرار دهید . سپس درجه فر را کم کرده ، روی سیصد و پنجاه درجه فارنهایت بیست و پنج دقیقه دیگر قرار دهید ، تا نانها طلایی شود و پف کند . بعد سینی را ازفر خارج کرده ، پس از خنک شدن ، شیرینی را نصف کرده ، قسمت گرد را به وسیلة قیف با سر ماسوره شکوفه ، از خامه شیرین شده پر کرده و کلاهک را روی آن بگذارید .