پنجشنبه، 6 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر ترافل شکلاتی پرتقالی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
مربای پوست پرتقال 125 گ خرد شده
آّب پرتقال 2 ق چ
شکلات سیاه آب شده 150 گ
کیک شکلاتی 150 گ خرد شده
پودر کاکائو به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه:
مربای پوست پرتقال و آب پرتقال رابا هم مخلوط کنید شکلات آب شده و کیک خرد شده را با هم مخلوط کرده با مواد قبلی ترکیب کنید و در یخچال بگذارید تا فرم بگیرد سپس از مواد به انداره یک قاشق چایخوری برداشته و در دست گرد کنید داخل سینی بچینید مجدداً در یخچال به مدت تقریباً 4 ساعت قرار دهید و قبل از وصل کردن خلال چوبی در پودر کاکائو بغلطانید.