يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

آیا حدیث معرفت امیرالمومنین علیه السلام به نورانیت که ایشان در آن ، فضایل و مقامات و جایگاه خویش را برای سلمان و ابوذر بیان می نمایند ، معتبر و مورد قبول می باشد؟

پاسخ :
حدیث نورانیت از احادیث بسیار معتبر در نزد ارباب معرفت است که در آن از اسرار ولایت گفته شده و می توان بر مطالعه آن به عنوان ذکر استمرار داشت تا زنگار دل را بشوید و صفایی به آن برای حصول قرب به اولیای کمل الهی و خاندان عصمت و طهارت دهد. همچنین است زیارت رجبیه و خطبه البیان که حافظ رجب برسی آن را در کتاب اسرار امیر المومنین علیه اسلام آورده است.
منبع: پایگاه حضرت آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).