يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

معصومین علیهم السلام و اولیای الهی چه تاثیری در رشد انسان دارند؟

پاسخ :
حضرات چهارده معصوم علیهم ‏السلام و اولیاى محبوبى همانند کوره ‏اى مى‏ مانند که کسى از آتش سازنده ‏ى کوره ‏ى آنان در امان نیست حتى اگر کافرى باشد. براى نمونه، پیامبر اکرم صلى ‏الله علیه‏ و‏آله موجب شد ابولهب با آشکارسازى دشمنى‏ ها در طى چند سال، معادل چند هزار سال در شرایط عادى رشد نماید و از سرگردانى‏ هاى بسیارى رهایى یابد و مانند فردى اعدامى نباشد که براى مدتى طولانى هر روز به او بگویند به زودى اعدام خواهى شد، برخلاف آن که یک روز حکم اعدام او مى‏ آید و همان روز اجرا مى‏ گردد و دردى روانى را تحمل نمى‏ کند.
منبع: پایگاه حضرت آیت الله العظمی نکونام (دامت برکاته).