يکشنبه، 9 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ترشی بامیه با تمر هندی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
بامیه 1 کیلو
سیر 200 گرم
فلفل سبز 400-300 گرم
تمر هندی 1 بسته
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:
1- بامیه ها را از چوب جدا کرده (کمی از سر آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ) آنها را می شوییم و با نصف استکان سرکه می گذاریم نیم پز شود . سیر را هم له می کنیم یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم بعد از اینکه از ساقه جدا کردیم می شوییم و ریز ریز خرد می کنیم . تمر هندی را هم در سرکه حل کرده و تفاله های آن را جدا می کنیم .
2- مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک هم می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرآب آن کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم .
3- بعد از 15-10 روز دیگر می توانید ترشی را نوش جان کنید.