چهارشنبه، 12 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه لواشک انار را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
دانه انار 1 کیلو
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
نمک را روی دانه های انار ریخته و به مدت 2 ساعت می گذاریم تا بماند. سپس آنرا بلندر می کنیم . از صافی رد می کنیم تا لعاب اضافی آن گرفته شود.. سپس آن را به مدت 15 دقیقه می جوشانیم. بعد از این مدت می گذاریم تا خنک شود. داخل سینی مورد نظرمان را چرب کرده و مواد را در آن می ریزیم به گونه ای که یکسان در سینی پخش شود. سینی را مقابل آفتاب می گذاریم تا خشک شود.
نکته : اگر می خواهید رنگ لواشک تیره تر شود و زودتر خشک شود آب انار را به مدت 35 دقیقه بجوشانید. برای طعم دهی بهتر و لعاب بیشتر 200 گرم زرشک خیس خورده را ابتدا با دانه های انار بلندر کنید.