چهارشنبه، 12 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه مارمالاد بلوری انگور را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
دانه به 3 الی 4 قاشق سوپخوری
لیمو ترش 2 الی 3 عدد
شکر 1 کیلو
انگور 1 کیلو
آب 6 پیمانه

طرز تهیه:
آب لیمو را گرفته , دانه به را شسته و بهمراه آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا حجم آب به سه پیمانه برسد . سپس آنرا درصافی دانه ریزریخته و صاف کنید . انگور را چرخ کنید ، آب لیمو را با سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و سی دقیقه روی حرارت تند بگذارید ،سپس صاف کنید . آب انگور را با آبدانه به در دیگ بریزید و روی حرارت تند تجوشانید تا حجم آن به نصف برسد .
شکر را اضافه کنید و پانزده الی بیست دقیقه روی حرارت تند هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید . پس از سرد شدن دو الی سه بار آن را هم بزنید .