شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ژله مرغ و کالباس را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
مرغ پخته 500 گرم
پیاز یک عدد
پودر ژله 100 گرم
کالباس 250 گرم
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
قارچ 100 گرم
کره 30 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب و یک قاشق شکر روی حرارت ملایم به مدت چهار دقیقه می‌جوشانیم تا زمانی که کاملا شفاف شود.
مرغ را با پیاز، نمک و فلفل‌ آب‌پز می‌کنیم. پس از پخت، پوست و استخوان مرغ را پاک و تکه کرده و به همراه کالباس که به قطعات درشت خرد شده، داخل قالب می‌ریزیم سپس ژله جوشیده شده را روی آن ریخته تا روی مواد را بگیرد.
مخلوط را در یخچال گذاشته تا ببندد و پس از آن در ظرفی برمی‌گردانیم. برای تزئین می‌توان از قارچ که با کره و مقداری نمک و آبلیمو سرخ شده، استفاده کرد و یا با سبزیجات تزئین نمود.