شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه دسر تنگ ماهی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– تنگ ماهی متوسط ، شفاف و کاملا تمیز 1 عدد
– جیلی بیلی یا پاستیل های سنگ مانند مقداری
– پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
– آب جوش 1 لیوان
– آب سرد 3 لیوان
– آب ولرم نصف لیوان
– پاستیل به شکل ماهی 2 عدد
– شکر 1 تا 5/1 لیوان
– اسانس مورد علاقه به میزان لازم
– پاستیل های نواری شکل چند عدد
– روبان قرمز برای دور تنگ

طرز تهیه:
ژلاتین را در آب ولرم ریخته و بر روی کتری محتوای آب در حال جوشیدن قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود . آب جوش ، شکر ، اسانس و ژلاتین حل شده را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و آب سرد را بیافزایید و بعد از کمی خنک شدن ، کاسه محتوای مخلوط را در یخچال یا فریزر قرار دهید و مرتبا ژله را بررسی کنید تا کمی ببندد و بصورت لخته مانند در آید ( ژله نباید بصورت کامل سفت شود ). جیلی بیلی ها و پاستیل های سنگ مانند را در ته تنگ ماهی بریزید تا مانند سنگهای کف تنگ بنظر برسند ، سپس ژله را با استفاده از یک قاشق که ژله را بر روی آن می ریزید ، در تنگ و بر روی جیلی بیلی ها بریزید تا تنگ کاملا پر شود . سپس پاستیل های نواری شکل را در اندازه های کوتاه و بلند بریده و آنها را مانند جلبک در ته تنگ جاسازی کنید و ماهی ها را نیز در میان ژله و در محل مورد نظر قرار دهید تا حالت شنا کردن داشته باشد .
توجه 1 : برای جلوگیری از حرکت سنگهای ته تنگ ماهی ، ژله را در هنگام ریختن به داخل آن ، بر روی تیغه یک چاقو و یا یک قاشق می ریزیم.
توجه 2 : برای قرار دادن جلبکها و ماهی ها درداخل ژله ، حتما باید از گیره انبری شکل استفاده کنید .