شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک لیمویی با شکلات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ=4 عدد
وانیل=1 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
شیر=1 لیوان
آرد=2 لیوان
روغن=1 لیوان
آبلیمو=1 قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده=1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو=4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم شکلات:
شیر=1 و 2/1 لیوان
شکلات صبحانه=1 لیوان

طرز تهیه:
1. در ظرفی تخم مرغ+وانیل+آبلیمو+رنده پوست لیموترش را همزن برقی خوب بزنید.
2. شکر و روغن را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید سپس بقیه مواد کیک را به مواد اضافه کرده با قاشق چوبی مواد را هم بزنید.
3. ظرف مخصوص کیک را چرب کرده کمی آرد بپاشید سپس مخلوط را در ظرف ریخته و ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را ابتدا به مدت نیم ساعت با حرارت پایین و سپس با حرارت بالا بپزید تا کیک پف کند.
4. برای تهیه کرم شکلات ابتدا شیر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید سپس شکلات صبحانه را به آن اضافه کرده بگذارید مواد کمی بجوشد .مواد را روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
5. کیک را پس از خنک شدن از ظرف خارج کرده روی آن را با قاشق کرم شکلات بکشید. روی کیک را می توانید با بادام خرد شده تزئین کنید.
6. کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.