شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک لیمو و زردآلو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
کره نرم شده 4/3 پیمانه
آرد 1 و 2/1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر4/3 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
رنده پوست لیمو 1 عدد
برگه زردآلو 1 و 2/1
بادام پودر شده یک پیمانه
پسته خام 3/1 پیمانه
بادام پرک 3/1 پیمانه
مواد برای تزئین
پسته خام 2 قاشق چایخوری
لیمو 4 عدد
شکر 12 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
کره نرم شده همراه شکر و 3 عدد تخم مرغی که کمی آن را زدهایم درون کاسه همزن می ریزیم و با دور متوسط حدود یک دقیقه می زنیم. از طرف دیگر آرد و بکینگ پودر مخلوط کرده به مواد اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه دیگر باهمزن می زنیم سپس رنده پوست لیمو را اضافه کرده و به ترتیب برگه زردآلو بادام پودر شده و پسته خام را اضافه می کنیم و کاملا" هم می زنیم در قالب مستطیل شکلی که داریم کاغذ می گذاریم روی آن را چرب کرده و بعد مواد را داخل آن به طور یکنواخت می ریزیم و بعد بادام پرک شده را روی آن می پاشیم و بعد پسته خام را هم اضافه می کنیم به مدت یک ساعت در فر دمای 180 درجه می گذاریم بعد از نیم ساعت اول روی آن را فویل می پوشانیم و بعد مجددا" به مدت نیم ساعت دیگر در همان دمای فر قرار می دهیم بعد از این که از فر درآوردیم شربت خنک شده را با قاشق رویش اضافه کرده و مجددا" روی آن را فویل پوشانده و اجاره می دهیم تا خنک شود.
طرز تهیه شربت: آب لیموها را گرفته شکر را اضافه کرده با قاشق چوبی یک مقداری هم می زنیم روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا کاملا" شکر در آب لیمو حل شود و غلظت پیدا کند.