شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک فنجانی با خامه را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل و هل به میزان لازم
روغن مایع و شیرو شکر از هر کدام یک پیمانه
خامه شیرین شده و فرمگرفته 200 گرم

طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را با شکر و وانیل با همزن برقی زده تا کاملا سفت و غلیظ شود. شیر را اضافه کرده آرد را همراه با بیکینگپودر به آرامی با مایه مخلوط و در آخر روغن و هل را اضافه کنید. مایه را در قالبهای کوچک مخصوص کیک که قبلا کاغذ انداختهاید بریزید و در سینی فر بچینید. در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده وقتی خنک شد با خامه فرمگرفته شکوفه بزنید و روی آن را با ترافل تزئین کنید.

نکته:
در صورت دلخواه میتوانید کیکها را از بالا به دو قسمت کرده و ما بین آنها خامه بگذارید.خامه شیرینشده را میتوان از قنادی فروشی تهیه کرد.