شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک شکلاتی با رویه کرم پرتغال را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– تخم مرغ 3 عدد
– شکر 1 پیمانه ( 125 گرم )
– کره 125 گرم
– رنده پوست پرتغال 1 قاشق غذاخوری
– آب پرتغال 2/1 پیمانه
– بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری سر صاف
– آرد 2/1 و 1 پیمانه
– کاکائو 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پرتغال :
– پنیر خامه ای 150 گرم
– پودر قند 2/1 پیمانه
– رنده پوست پرتغال 1 قاشق مرباخوری
– آب پرتغال 3/1 پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا شکر و کره را می زنیم تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم رنده پوست پرتغال را اضافه می کنیم .آرد ، بکینگ پودر و کاکائو را با هم مخلوط کرده و به طور متناوب در مواد میریزیم ( همراه آب پرتغال و کمی آرد ) همینطور مواد را می ریزیم تا تمام شود سپس هم می زنیم و درون قالب 20 سانتی که قبلا چرب کرده ایم و کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و درون فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه تا بپزد .بعد از خارج کردن از فر و خنک شدن کیک را به دو قسمت تقسیم کرده و کرم را وسط کیک مالیده و دیگر مواد را روی آن قرار می دهیم روی کیک و اطراف آن را با کرم پوشش می دهیم و با برش های پرتغال تزئین می کنیم .

طرز تهیه کرم :
ابتدا پنیر خامه ای و پودر قند را می زنیم تا پوک و سبک شود و رنده و آب پرتغال را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم بعد از 5 دقیقه کرم آماده است .