شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک با خمیر شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
شکلات سیاه 300 گ ( در صورت تمایل می توان به جای شکلات سیاه از شکلات شیری و سفید نیز استفاده نمود )
گلوکز مایع 100 گ
آب یخ30 میلی لیتر برای شکلات سیاه و 60 میلی لیتر برای شکلات شیری و سفید

طرز تهیه:
خمیر شکلات برای تزئین کیک با مواد اولیه را با هم مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شده و تمام مواد با هم مخلوط شود مواد را 2 دقیقه هم بزنید رویش را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در محیط خنک نگهداری کنید پس از ظرف جدا کنید و روی سطح پودر قند پاشی شده ورز دهید تا کاملاً انعطاف پذیر شود. از این خمیر به عنوان پوشش روی کیک و ساخت انواع گلهای تزئینی خوراکی می توان استفاده نمود .