شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک ایتالیایی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
–کیک اسفنجی 20 سانتی متری 1 عدد
– پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
– آب پرتغال 4/1 پیمانه
– شاتوت 250 گرم
– شکر 3/1 پیمانه
– خامه 2/1 پیمانه
– سفیده تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با آب پرتغال مخلوط کرده . به صورت غیر مستقیم ( بن ماری ) را حرارت می دهیم تا ژلاتین حل شود. شاتوت ، شکر و خامه و ژلاتین حل شده را درون مخلوط کن ریخته به مدت 20 ثانیه مخلوط می کنیم . سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا سفید شود و مواد را به سفیده اضافه کرده به آرامی مخلوط می کنیم و روی کیک اسفنجی که درون قالب کمربندی است ریحته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا جودش را بگیرد.
در انتها با شاتوت و ژله آماده فوری که با 1 لیوان آب جوش حل کرده ایم رویش را تزیین می کنیم. به جای شاتوت می توا ن از توت فرنگی هم استفاده نمود.