شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک دو رنگ شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
تخم‌مرغ سه عدد
آرد 175 گرم
شکر 175 گرم
روغن‌مایع یا کره 150 گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو به میزان لازم
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
خامه یا پودرقند جهت تزئین

طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، سفیده را در ظرف جدا می‌زنیم تا سفت شود. سپس زرده را زده، بعد از پنج دقیقه شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. تا به صورت کرم‌رنگ دربیاید، آن‌گاه روغن را به زرده اضافه کرده و هم می‌زنیم وقتی مخلوط یک‌دست و به حالت کرم‌رنگ درآمد سفیده را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم و در آخر آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.
در این هنگام کف قالب را چرب کرده و آرد می‌پاشیم، بعد مواد را داخل قالب ریخته و پودرکاکائو را هم روی آن می‌ریزیم و در فری که از پانزده دقیقه قبل با درجه 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم. وقتی کیک پخته شد، می‌گذاریم تا سرد شود و با خامه یا پودر قند تزئین می‌کنیم.