شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک‌ شکلاتی‌ با خامه‌ گیلاس‌ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ پودر کاکائو: ۱۰۰ گرم‌
▪ کره‌: ۲۵۰ گرم‌
▪ آرد: ۵۰۰ گرم‌
▪ آب‌: ۵۰۰ میلی‌لیتر
▪ روغن‌ گیاهی‌: ۲۵۰ میلی‌لیتر
▪ شکر: ۷۵۰ گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: ۴ عدد
▪ بیکینگ‌ پودر: ۳۰۰ گرم‌
▪ ماست‌ چکیده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ خامه‌ وانیلی‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ مربای‌ گیلاس‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ شکلات تخته ای : ۳۰۰ گرم

طرز تهیه‌:
پودر کاکائو، کره‌، آب‌ و روغن‌ را بجوشانید.سپس‌ داخل‌ یک‌ کاسه‌ بریزید و تکه‌های‌ شکلات‌تخته‌ای‌ و شکر را اضافه‌ کنید. آنقدر بهم‌ بزنید تاکاملا سرد شود.
تخم‌ مرغ‌ها را در ظرفی‌ ریخته‌ و آرد وبیکینگ‌ پودر را الک‌ کرده‌ و به‌ تخم‌ مرغ‌ها اضافه‌کنید آن‌گاه‌ ماست‌ را هم‌ به‌ مواد اضافه‌ کرده‌ وخوب‌ مواد را هم‌ بزنید سپس‌ این‌ مواد را به‌موادتان‌ که‌ شامل‌ پودر کاکائو و کره‌ و روغن‌ و آب‌بود اضافه‌ کرده‌ تمام‌ این‌ مواد را به‌ خوبی‌ با هم‌مخلوط کرده‌ مخلوط آماده‌ را در قالب‌ کیک‌پذی‌ بریزید و در فر با حرارت‌ ۱۷۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۲۵ درجه‌ فار نهایت‌ در طبقه‌ بالای‌ فر به‌مدت‌ ۴۵ دقیقه‌ قرار دهید. زمانی‌ که‌ کیک‌ کاملاپف‌ کرد و طلایی‌ شد کیک‌ ما آماده‌ است‌.
بعد از اینکه‌ کیک‌ کاملا سرد شد آن‌ را وسطظرف‌ مورد نظر قرار داده‌ و اطراف‌ آن‌ را با خامه‌بپوشانید، گیلاس‌ها را یکی‌ یکی‌ روی‌ خامه‌هابچینید برای‌ تزیین‌ سطح‌ کیک‌ هم‌ می‌توانید ازشکلات‌ سفید رنده‌ شده‌ استفاده‌ کنید.