شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک خرمایی با آناناس را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ ۵۰ گرم کره یا مارگارین
▪ ۲۲۵ گرم خرمای هسته گرفته و خرد شده
▪ ۵۰ گرم شکر قهوه ای (یا معمولی)
▪ ۱۵۰ میلی لیتر آب
▪ یک قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ ۵۰ گرم آناناس خشک خرد شده
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ ۲۲۵ گرم آرد

برای روی کیک:
▪ دو قاشق سوپخوری عسل
▪ ۲۵ گرم آناناس خشک، خرد شده
زمان تهیه:
۱۵ تا ۲۰ دقیقه، زمان طبخ: یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم

طرز تهیه:
کره، خرما، شکر و آب را در ظرفی ریخته روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آیند. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شوند. تخم مرغ را با یک چنگال خوب بزنید و سپس با بقیه مواد به مخلوط بالا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این مایه را در یک قالب کیک صبحانه یک کیلویی که از قبل کمی چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. سطح روی مایه کیک را صاف کرده آن را در فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن و گرم کرده اید بگذارید. کیک را به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم و یا تا زمانی که مغزپخت شود در فر بپزید و سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج کنید. سپس روی شبکه سیمی سرد کنید.
عسل را کمی حرارت بدهید و با یک قلم مو عسل ذوب شده را روی سطح کیک بمالید. سپس آناناس خشک را روی آن بپاشید و به صورت برش‌های باریک بریده سرو کنید.