شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک چای گردو و پرتقال را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
۸۰ گرم آرد سبوس دار (آرد سنگک)
۱۸۵، میلی لیتر آب گرم
۲۵، گرم کره ذوب شده
۵۰، گرم گردو ریز خرد شده
۵۰، گرم شکر،
رنده پوست یک عدد پرتقال

برای تزئین:
۱۰۰ گرم پودرقند الک شده
۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال،
چند عدد گردوی درسته برای روی کیک

طرز تهیه:
آرد را در کاسه گودی بریزید و آب را اضافه کنید تا خمیر سفتی تشکیل شود.
آن را روی سطح صافی که کمی آرد روی آن پاشیده اید به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. آن را به صورت مستطیلی درآورید و کره ذوب شده را با قلم روی آن بمالید. شکر، رنده پوست پرتقال و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را دوباره لوله کنید. سپس به صورت حلقه ای درآورده در سینی فر که از قبل با قطعه ای کاغذ روغنی پوشانده یا آن را چرب کرده اید بگذارید. روی آن را بپوشانید. به مدت ۱ تا ۵/۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا ورآمده و حجم آن دو برابر شود.
کیک را به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد بپزید سپس حرارت را کاهش داده روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر بپزد. آن را از فر خارج کرده و بر روی شبکه سیمی سرد کنید.برای تزئین کیک، پودرقند را با آب پرتقال مخلوط کنید و با قاشق روی کیک بریزید و با نیمه‌های گردوی درسته تزئین کنید.