شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک پسته را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
بسکویت ساده گندم نرم شده=1 لیوان
پسته نرم شده=1 لیوان
تخم مرغ=5 عدد
شکر=1 لیوان
هل نرم شده=4/3 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر=2 قاشق غذاخوری
روغن=4/1 لیوان
شکر نرم شده= برای تزئین

طرز تهیه:
1. تخم مرغ را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
2. بیسکویت و پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید سپس بیکینگ پودر+هل+روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
3. مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 165 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
4. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را به پودر شکر تزئین کنید.