شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک باقلوا را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– آرد 300 گرم
– شکر 1 پیمانه
– روغن مایع 2/1 پیمانه
– تخم مرغ 6 عدد
– بکینگ پودر 1 ق چ
– اسانس هل 3 قطره
– پودر نارگیل 1 پیمانه

شربت باقلوا:
– آب 2/1 پیمانه
– گلاب 2/1 پیمانه
– شکر یک و 2/1 پیمانه
– آب زعفران 1 ق غ

طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و اسانس هل را در ظرفی ریخته با همزن خوب به هم تا کاملاً‌ کرم رنگ شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید بهم زده. آرد و بکینگ پودر یا با هم مخلوط می کنیم الک کرده به مواد بالا اضافه کنید با همزن به حدی به هم زده که مواد هم مخلوط شود. در آخر پودر نارگیل اضافه کرده به هم زده در سینی چرب شده 40*30 ریخته به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتیگراد در طبقه وسط قرار دهید بعد از پخت کاملاً‌که سرد شد روی ان شربت ولرم می ریزیم و بعد از یک ساعت به صورت لوزی برش می زنیم و پودر پسته می ریزیم.
برای شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده به حدی که شکر آب شد از حرارت بر می داریم و روی کیک سرد شده می ریزیم.