شنبه، 15 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه قوچ شکلاتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– شکلات سیاه 300 گرم
– کره 115 گرم
– شکر قهوه ای 90 گرم
– شکر 50 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– وانیل 4/1 قاشق چایخوری
– آرد 70 گرم
– گردو یا فندق 100 گرم
– شکلات سفید خرد شده 150 گرم

مواد لازم برای تهیه رویه شکلات :
– شکلات سیاه 175 گرم
– کره 50 گرم
– عسل 2 قاشق سوپخوری
– وانیل 8/1 قاشق چایخوری
– قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
– گردو نیمه شده به میزان لازم

طرز تهیه:
شکلات و کره را با هم مخلوط کرده در ظرفی بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید 2 دقیقه هم بزنید تا شکر مخلوط شود و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید سپس وانیل ، آرد ، گردو و شکلات خرد شده را بعد از مخلوط شدن مواد در قالب چهار گوش 20 سانتی متری که قبلا چرب شده و با فویل پوشانده شده است بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید بعد از فر خارج کنید بعد از نیم ساعت از قالب جدا کرده و بعد از 2 ساعت از فویل جدا کنید رویه آماده را روی آن بریزید و بعد از 2 ساعت برش داده روی هر قطعه را یک نیمه گردو قرار دهید .

طرز تهیه رویه : همه مواد را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده ترکیب شود سپس کنار بگذارید و بعد از خنک شدن روی کیک آماده بریزید بطوریکه تا لبه کیک را پوشش دهد بعد از 2 ساعت کیک را برش داده در ظرف بچینید