دوشنبه، 17 تير 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کوکیز کورن فلکس و شکلات را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
پوست پرتقال‌ رنده‌شده و بیکینگ پودر از هر کدام یک قاشق چایخوری
شکلات چیپسی 60 گرم
کشمش و گردو خرد شده از هر کدام 25 گرم
کره خردشده و آرد از هر کدام 125 گرم
شکر 90 گرم
تخم‌مرغ یک عدد
کورن فلکس 65 گرم
شکلات ذوب‌شده به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم و سینی فر را چرب کنید. پوست پرتقال، شکلات چیپسی، گردو و کشمش را با هم مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم در آید تخم‌مرغ را اضافه کنید تا مخلوط شود. با استفاده از یک قاشق فلزی آرد را به آن اضافه و مخلوط کرده، این مواد را به مخلوط اولیه افزوده و هم بزنید. از این مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته در دست گرد کنید و داخل کورن فلکس بغلتانید تا پوشش پیدا کند. داخل سینی گذاشته به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. پس از خنک شدن با شکلات ذوب‌شده روی آن را تزئین کنید.