چهارشنبه، 16 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ کدو سبز با پیاز را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
پیاز سفید حلقه شده کوچک - دو عدد
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
پودر کاری - یک قاشق غذاخوری
کدو سبز حلقه شده - یک کیلوگرم
آب مرغ 5/1 لیتر یا - شش پیمانه
برنج نیم‌دانه- 4/1 پیمانه

طرز تهیه:
پیاز، روغن زیتون و نمک و فلفل را در قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا پنج دقیقه پیاز تفت بخورد و نرم شود.
پودر کاری را به مواد افزوده و دو دقیقه دیگر تفت بدهید، سپس کدو، آب مرغ و برنج را به آن بیفزایید. وقتی سوپ جوش آمد، شعله را کم کنید تا 20 تا30 دقیقه بجوشد و مواد آن بپزد.
سوپ را داخل مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و به صورت پوره روانی درآورید. سوپ آماده شده را در ظروف دلخواه ریخته و روی آن را با ماست و نوارهای نازکی از کدوسبز تزئین کنید.