چهارشنبه، 16 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ عدس و پاستا را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای چهار نفر:
▪ عدس سه چهارم پیمانه
▪ سیر با پوست سه حبه
▪ آب چهار پیمانه
▪ روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
▪ کره دو قاشق غذاخوری
▪ پیاز، ریز خرد شده یک عدد
▪ کرفس، ریز خرد شده دو ساقه
▪ رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
▪ عصاره سبزی‌های حل شده در آب ۷ پیمانه
▪ ریحان، جعفری خرد شده به میزان لازم
▪ پاستای ریز ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا یک حبه سیر را با پهنای کارد آشپزخانه له کنید و به همراه عدس در قابلمه آب بریزید تا ۲۰ دقیقه بجوشد و بپزد. سپس آن را آبکشی کنید و سیر را بردارید. روی عدس آب سرد بریزید.
سپس دو قاشق غذاخوری روغن را با نصف کره در قابلمه حرارت دهید و پیاز و کرفس را پنج دقیقه در آن تفت دهید.
آنگاه بقیه سیرها را له کنید و به همراه بقیه روغن زیتون در قابلمه بریزید. رب گوجه و عدس را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزی‌های خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید سی دقیقه بجوشد، بعضی مواقع آن را هم بزنید.
در پایان حرارت را زیاد کرده و پاستا را به آن اضافه کنید. وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید. وقتی پاستا پخت، بقیه کره را به سوپ اضافه کنید و اگر لازم بود باز هم نمک و فلفل بریزید. سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با سبزی‌ها تزئین کنید.