چهارشنبه، 16 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ سوژ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ دو قاشق غذاخوری روغن‌زیتون
▪ یک عدد پیاز بزرگ خردشده
▪ یک حبه سیر خردشده
▪ یک لیتر آب مرغ
▪ نصف فنجان رب گوجه‌فرنگی
▪ نیم‌کیلو لوبیا سبز خردشده
▪ دو عدد هویج بزرگ ورقه شده
▪ یک سوم فنجان سرکه
▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
▪ یک چهارم فنجان برگ نعنای خردشده
▪ یک چهارم فنجان برگ جعفری خردشده
▪ یک عدد تخم‌مرغ
▪ یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک
▪ یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
▪ یک فنجان و نیم نخودفرنگی
▪ یک قاشق چای‌خوری پونه خردشده
▪ نمک و فلفل
▪ یک دوم فنجان گشنیز تازه‌خردشده

طرز تهیه:
روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز خردشده را به آن اضافه کرده و پس از پنج دقیقه سیر را اضافه کنید. تا طلایی رنگ شود، رب گوجه را یک دقیقه تفت داده و آب مرغ را اضافه کنید پس از به جوش آمدن محتویات داخل قابلمه هویج و لوبیاسبز و نخودفرنگی را اضافه کنید.
گوشت چرخ‌کرده را با نعنا، جعفری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل بخوبی چنگ زده و به صورت کوفته‌های کوچک درآورید. پس از پخته شدن سبزیجات، کوفته‌ها را درون سوپ ریخته و برای نیم ساعت اجازه دهید تا گوشت بپزد. سپس سرکه را با پونه و گشنیز خردشده روی آن ریخته و سوپ را میل کنید.