چهارشنبه، 16 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ گوشت و سیب زمینی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ سه فنجان و نیم سیب زمینی خرد شده
▪ یک سوم فنجان ساقه کرفس خرد شده
▪ یک سوم فنجان پیاز خرد شده
▪ سه چهارم فنجان گوشت پخته و خرد شده
▪ نصف قاشق چایخوری نمک
▪ یک قاشق چایخوری فلفل
▪ پنج قاشق غذاخوری کره
▪ پنج قاشق غذاخوری آرد
▪ دو فنجان شیر

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست گرفته و سپس در ابعاد کوچک خرد کنید. ساقه کرفس را نیز شسته و خرد کنید. در قابلمه مناسبی سیب زمینی را با ساقه کرفس خرد شده و پیاز و گوشت ریخته و مقداری آب روی آن بریزید و پس از به جوش آمدن صبر کنید تا مواد درون قابلمه برای ۱۵ دقیقه با هم پخته و نرم شوند.
یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس کره را در آن بریزید. آرد را برای یک دقیقه در آن تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود. سپس به آرامی شیر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. پس از چهار تا پنج دقیقه از هم خوردن مواد درون تابه در حالی که مخلوط غلیظ شده است، آن را داخل سوپ بریزید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.