چهارشنبه، 16 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه سوپ تره فرنگی به شیوه تایلندی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
یک قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ تا ۲ عدد فلفل قرمز، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده
۲ عدد تره فرنگی، حلقه شده
۶۰۰ میلی لیتر (۵/۲ پیمانه) آب مرغ
۴۰۰ میلی لیتر (یک و دو سوم پیمانه) شیر نارگیل
۴۵۰ گرم گوشت ران مرغ بدون پوست و استخوان
۵/۲ سانتی متر زنجبیل، خرد شده یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجیل
۱ قاشق چایخوری شکر
۷۵ گرم (سه چهارم پیمانه) نخودفرنگی پخته
۳ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده

طرز تهیه:
روغن را در ظرف گود مناسبی داغ کنید و فلفل و سیر را دو دقیقه در آن تفت دهید. تره فرنگی را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس آب مرغ و شیر نارگیل را افزوده و سوپ را به جوش آورید.
گوشت مرغ را به قطعات کوچک دو سانتی متری خرد کنید و آن را با زنجیل، شکر و نمک اضافه کنید. در ظرف را بپوشانید و بگذارید سوپ بجوشد تا گوشت مرغ کاملاً بپزد.
گشنیز و نخودفرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند. سپس سوپ را در سوپخوری ریخته و سرو کنید.
از تره فرنگی علاوه بر انواع سوپ و آش همچنین می توانید در انواع سالاد مانند سالاد ماکارونی، سالاد بروکلی و حتی در طبخ انواع ماکارونی و کوکوها استفاده کنید که البته تمامی اینها به ذائقه شما بستگی دارد، اما با توجه به خواص درمانی تره فرنگی پیشنهاد می کنیم از خوردن هفتگی این سبزی مفید غافل نشوید