يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پلاف را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم برای چهار نفر:
نخودفرنگی نصف پیمانه
هویج سه عدد
سیر دو حبه
پیاز سفید چهار عدد
گوشت گوساله ریز و قیمه‌ای شده 400 گرم
برنج سه پیمانه
روغن‌زیتون یا روغن کانولا به میزان لازم
زعفران، نمک، ادویه و فلفل‌سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:
پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس هویج را خلالی کنید و به همراه پیاز تفت دهید.
آن‌گاه گوشت خردشده را به پیاز و هویج بیفزایید و تفت دهید. نخودفرنگی را از قبل در یک لیوان آب بپزید و به گوشت اضافه کنید، سیر را رنده و به همراه دو لیوان آب با گوشت و هویج بگذارید پخته شود، وقتی گوشت پخته شد به آن نمک و فلفل بزنید. آن‌گاه برنج را که از قبل خیس کرده بودید آبکش کنید و در قابلمه لابه‌لای برنج، مواد فوق را بریزید، زعفران آب کرده و ادویه پلویی را هم بیفزایید تا برنج کاملا رنگ بگیرد.
کمی آب و روغن کنار برنج ریخته و برنج را دم کنید. می‌توانید برنج را جداگانه دم کرده و هنگام کشیدن غذا در سینی مخلوط گوشت و هویج را لابه‌لای برنج ریخته و در پایان زعفران و ادویه پلویی را درون مخلوط گوشت و هویج بریزید.