يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کشمش پلو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– برنج 4 پیمانه
– گوشت راسته گوسفندی به همراه دنده نیم کیلو
– پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
– گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
– کشمش داغ 2 پیمانه
– ادویه (زردچوبه ،فلفل سیاه و قرمز ، پودر سیر ، زعفران پودر سماق و زیره) به مقدار لازم

طرز تهیه:
برنج را آبکش می کنیم. پیاز داغ و کشمش را درست می کنیم. در ته دیگ کمی روغن می ریزیم ،مقداری نان در ته دیگ قرار داده و دنده ها را به عنوان نان ته دیگ قرار می دهیم و مقدار برنج میریزیم . گوشت را همراه پیاز و گوجه فرنگی خرد شده و ادویه روی برنج قرار می دهیم. بقیه برنج را روی گوشت می ریزیم و در آخر کشمش داغ را روی برنج می ریزیم. این غذا 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا بپزد .