يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ساردی پلو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
برنج آبکش شده 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
هویج خلال شده 3 تا 4 عدد
کشمش پلویی 100 گرم
کره یا روغن به میزان لازم
پیاز داغ یک پیمانه
ادویه شامل دارچین، زیره سیاه ، زیره سبز ، فلفل ، زردچوبه و تخم گشنیز به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با کمی روغن تفت می دهیم و در ادامه پیاز داغ را اضافه می کنیم، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص این غذا را اضافه می کنیم .
در ظرفی جداگانه هویج خلال شده را با نصف استکان آب می پزیم و بعد از این که آبش جمع شد با کمی روغن تفت می دهیم و کشمش پلویی را اضافه می کنیم.
برنج را آبکش کرده بعد از دم کشیدن پلو، مواد را به شکل تزئینی روی آن می ریزیم و یا لابه لای برنج می ریزیم.