يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ته چین آلبالو را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
– برنج 2 پیمانه معادل 400 گرم
– آلبالوی هسته کشیده 200 گرم
– شکر 300-200 گرم
– کره 70 گرم

طرز تهیه:
برنج را آبکش کرده شکر را همراه با آلبالو روی حرارت قرار داده با حرارت ملایم تا آب بیندازد پس از آب انداختن حرارت را تند کرده کره را اضافه کرده و اجازه دهید آب آن غلیظ و کم شود کف ظرف مناسبی را سلفون کشیده برنج را با دانه های آلبالو و کمی از شهد آن مخلوط نموده طوری که برنج شل نشود و کاملاً خوش رنگ شود. روی سلفون را با قلمو چرب کرده و برنج را داخل آن
می ریزیم با پشت قاشق کمی فشار می دهیم لبه های سلفون را رویش می کشیم و درب آن را می بندیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه وسط با حرارت 175 سانتیگراد می ریزیم. در صورت نیاز می توانیم 2 تا 3 قاشق روغن مایع بر سطح آن بدهید. هنگام برگرداندن درب آن را برداشته سلفون را از سطح آن جدا کنید و در ظرف مناسب برگردانید هنگام برگرداندن سلفون از خود قالب حد خواهد شد.