يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه عدس پلو با قارچ را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
برنج فرد اعلا: یک کیلو
عدس درشت و سبزرنگ: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع: یک فنجان
پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده: به مقدار دلخواه
نمک به اندازه استاندارد با این تاکید که دستتان برای خوردن فلفل کاملاً باز است.

طرز تهیه:
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیازداغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم.
سپس یک فنجان آب به گوشت می افزاییم و می گذاریم بپزد. عدس پخته را به گوشت و قارچ پخته افزوده و پس از پختن برنج، آن را لابه لای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج می ریزیم و می گذاریم دم بکشد.