يکشنبه، 20 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه یخنی عدس کلم را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
گوشت نیم کیلو (گوشت یخنی باید چرب و اگر دم سینه باشد بهتر است)
عدس پاک کرده نیم کیلو
کلم قمری یا کلم سر سه عدد
پیاز
لیمو عمانی
ادویه

طرز تهیه:
پوست کلم را جدا کرده آنها را قاچ می کنند و گوشت و عدس و کلم را در قابلمه ریخته، پیاز خرد کرده و زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده، آب به آن اضافه کرده، روی آتش می گذارند تا پخته شود. قبل از پخت کامل چند عدد لیمو عمانی را سوراخ کرده به محتویات ظرف اضافه می کنند ( یخنی نخود لیمو عمانی لازم ندارد ) وقتی خوراک پخته شد آب آن را جهت ترید کنار گذاشته، آب لیمو عمانی ها را روی آن می فشارند. بقیه مواد را که شامل گوشت از استخوان جدا شده، عدس و کلم است کوبیده و مصرف می کنند.