دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه پاستا با سس گوجه فرنگی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
هویج 1 عدد
کرفس 1 شاخه
گوجه فرنگی 300 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
پاستا آبکش شده 500 گرم
جعفری خرد شده 50 گرم
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمزان 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
هویج خیلی ریز خرد شده را به همراه پیاز و کرفس کاملا ساتوری خرد شده درون تابه حاوی روغن زیتون داغ ریخته و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم.
سپس سیر له شده را همراه با رب گوجه فرنگی و گوجه تازه پوره شده به مواد اضافه کنید و در این مرحله عصاره مرغ را نیز می افزاییم. به مدت ده دقیقه زمان می دهیم تا سس جا بیفتد. در این مرحله پاستای آبکش شده را به سس اضافه کنید. آن را همراه با سس تفت دهید. همراه با پنیر پارمزان سرو کنید.