دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه کیک اسپاگتی را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
اسپاگتی 400 گرم
نخودفرنگی 200 گرم
شیر 200 میلی لیتر
تخم مرغ 6 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی 250 گرم
ژامبون گوشت دودی 150 گرم
پودر سوخاری 1 قاشق غذاخوری
پنیرگودای رنده شده 60 گرم

طرز تهیه:
اسپاگتی را 8 تا 10 دقیقه در آب جوش، بجوشانید و آبکش نمایید .شیر و تخم مرغ را کاملا با هم مخلوط کرده نمک و فلفل را بهش اضافه نمایید.گوجه فرنگی و ژامبون رو خرد کنید سپس قالب گردی را که بهتر است از نوع کمربندی باشد چرب نموده و پودر سوخاری را به روی آن بپاشید.
اسپاگتی، ژامبون، گوجه فرنگی و نخودفرنگی پخته یا کنسروی را لایه لایه داخل قابلمه می چینیم.مخلوط شیر و تخم مرغ را روی موادمی ریزیم و بعد پنیر گودای رنده شده را روی کیک اسپاگتی می پاشیم.
فر را با دمای 200 درجه گرم کرده. قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر گرم شده در طبقه میانی قرار داده و هنگامی که روی کیک اسپاگتی به رنگ طلایی در آمد کیک اسپاگتی آماده سرو می باشد.