دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه اسپاگتی ماتری چیانا را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
اسپاگتی - 500 گرم
قارچ - 200 گرم
فلفل دلمه‌ای - یک عدد
پیاز - یک عدد
فلفل تند - سه عدد
سیر - پنج حبه
زیتون سیاه - 100 گرم
ژامبون گوشت - 200 گرم
رب گوجه‌فرنگی - سه قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده - دو قاشق غذاخوری
روغن مایع - چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیاز، فلفل دلمه و ژامبون را به صورت خلال‌های نازک خرد کرده، قارچ را به صورت ورقه‌های نازک برش داده و سیر و فلفل تند را به صورت ریز خرد کنید.
پیاز را در تابه‌ای سرخ کرده و بعد از چند دقیقه سیر و فلفل تند را اضافه کنید. سپس قارچ، ژامبون، زیتون و فلفل دلمه‌ای را همراه مواد داخل تابه تفت داده و پس از چند دقیقه رب گوجه مخلوط با نصف فنجان آب‌جوش که از قبل آماده کرده‌اید را به مخلوط اضافه کنید. پس از سه دقیقه هم زدن حرارت را کم کنید.
در قابلمه دیگری آب را با کمی نمک، جوش آورده و اسپاگتی را برای شش دقیقه جوشانده و پس از آبکشی به مخلوط اضافه کنید. می‌توانید اسپاگتی خود را در ظرف گود سرو کرده و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.