دوشنبه، 21 مرداد 1392

پرسش :

مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی با گوشت و سس مخصوص را توضیح دهید.

پاسخ :
مواد لازم:
▪ ۲۵۰ گرم ماکارونی شکلی
▪ مقداری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو فنجان پیاز خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک قاشق چای‌خوری، پونه و رزماری
▪ کمی فلفل قرمز
▪ نصف قاشق چای‌خوری زیره
▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ نصف قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
▪ نصف فنجان سس گوجه
▪ یک قاشق چای‌خوری شکر
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری

طرز تهیه:
آب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پس از به جوش آمدن آن ماکارونی‌ها را به آن اضافه کنید تا به جوش آید. پس از پخته شدن ماکارونی‌ها آن را در سبد بریزید.
روغن را در تابه‌ای ریخته و پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس سیر و ادویه را به آن اضافه کنید و سس گوجه را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به آرامی تفت داده شود. پس از آن ماکارونی‌های پخته شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مواد با هم تفت داده شوند. در این مرحله شکر را با جعفری و ریحان به مواد اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه که مواد با هم جا افتاد آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.